Aktuelt

Rødt nivå innføres - Gjelder fra og med torsdag 12. november.

Kommuneoverlegen har vedtatt at vi går over til rødt nivå. Formålet med rådene er å begrense smittespredning av Covid-19. Terskelen for å gå over til rødt nivå er høy, og begrunnes hovedsakelig i de negative konsekvensene dette har for elevene og erfaringene med at smittespredning på skoler er lav. Elever og ansatte smittes hovedsakelig andre steder. Dette kan tyde på at skolene har god kontroll på tiltakene som innføres. 

Fraværsgrense

Fraværsgrensen for elever i videregående skole gjelder fortsatt. Har elevene mer enn 10% udokumentert fravær i et fag, betyr det at de får IV i faget i 1. halvårskarakter.

Helsesykepleier og elevtjenesten er fremdeles på skolen

Trenger du noen å snakke med? Helsesykepleier er tilstede som normalt, og elevtjenesten er fremdeles lett tilgjengelig selv om skolen er på rødt nivå. 

Presentasjon fra infomøte om fagvalg 11.11.20.

Idrettens verdiseminar 2020 - NB! Avlyst!

Verdiseminaret er avlyst pga koronarestriksjoner.  

Streik og konsekvenser for opplæringen i uke 39 - del 2

Det blir fysisk skole resten av uka. Elever som ikke har skolereisekort, forventes å komme på skolen. Det gjelder elever som har kortere enn 6 km til skolen og utgjør alle som bor i Lørenskog, Strømmen, mesteparten av Skjetten, Lillestrøm sentrum og store deler av Rælingen. Vi håper flest mulig av elevene som bor lenger unna også klarer å komme seg til skolen i dagene fremover.  

Streik og konsekvenser for opplæringen i uke 39

På grunn av busstreik må elevene finne alternative måter å komme seg til skolen på i uke 39. Togtrafikken skal gå som normalt.

Lørenskognytt september 

Her kommer litt informasjon om skolehverdagen og praktiske opplysninger som kan være greit å vite om. Vi ønsker deg en riktig fin dag! 

Presentasjon fra foreldremøte for VG2

Her finner du presentasjonen som ble holdt på foreldremøtet for VG2.

Presentasjonen fra foreldremøtet for VG1

Nedenfor finner du presentasjonen som ble vist på foreldremøtet for VG1 den 02.09.2020. 

Til toppen