Aktuelt

Søke skoleplass til høsten?

Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene i Viken. 

Digital åpen kveld

Torsdag 4. februar kl 1800-1915 arrangerer Lørenskog vgs digital åpen kveld.  Her vil du få informasjon om hvordan det er å være elev på skolen og informasjon om de ulike utdanningsprogrammene våre.  Mer informasjon kommer.  

Digitalt utdanningstorg

Invitasjon til alle elever og foresatte i 9. og 10. trinn i ungdomsskolene på Nedre Romerike Velkommen til digitalt utdanningstorg 28.01.2021!

Rødt nivå opprettholdes til uke 8

Fortsatt rødt nivå og todeling på studieforberende utdanningsprogram (ST, KD og idrett) til og med uke 7 Kommuneoverlegen vurderer å opprettholde rødt nivå til og med uke 7. Hvis smittetrykket skulle bli vesentlig redusert kan vi eventuelt gå over til gult nivå tidligere.

Endringer i skoleskysstilbudet i Gjerdrumområdet som følge av ras

Gjerdrum-raset: Slik blir kollektivtrafikk og skoleskyss de neste dagene - Viken fylkeskommune

Godt nytt år!

Vi viderefører ordningen med fysisk og digital skole annenhver dag.  Vg2 og vg3 møter til fysisk skole tirsdag den 5. januar.  Vg1 og voksenopplæringen møter fysisk onsdag den 6. januar.  Påbygg og yrkesfag møter fysisk på skolen hver dag - første dag er tirsdag 5. januar. 

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

To nye smittetilfeller ved skolen

To elever i 1ST har påvist koronasmitte. Alle som antas å være mulige nærkontakter er kontaktet. 

Vaksine mot smittsom hjernehinnebetennelse

Helsesykepleier vaksinerer mot hjernehinnebetennelse i år som tidligere år. Det vil være flest i vg1 som trenger å ta vaksinen, da vg2 og vg3 allerede har tatt vaksinen og ikke trenger ta den igjen. De i vg2 og vg3 som ikke har tatt den tidligere anbefales å melde seg på nå.

Ny salong og nytt utdanningsprogram

Høsten 2020 åpnet Lørenskog vgs dørene med splitter ny frisørsalong! Salongen kom i forbindelse med nytt utdanningsprogram på skolen; Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign - FBIE.

Til toppen