Aktuelt

Informasjonsmøte om fagvalg for ST, KD og ID

Foresatte og elever inviteres til informasjonsmøte om fagvalg på Lørenskog videregående skole, onsdag 11. november 2019 kl. 17.30-20.30. Temaet for kvelden er fagvalg skoleåret 2020/2021.  

Nå kan foresatte logge seg inn i Visma InSchool

Foresatte kan logge seg inn for å få tilgang til kontaktopplysninger og annen informasjon fra skolen.  

Idrettens verdiseminar 2020

Hva skjer med oss når verden vender? Hvordan takler vi suksess og medgang, og hvordan bearbeider vi kriser?  

Ingen utenlandsreiser i Viken-skolenes regi ut skoleåret

Viken fylkeskommune har besluttet å forlenge reisestopp for alle reiser til utlandet i skolenes regi, eller som kan knyttes til skolene, ut skoleåret 2020/2021.    

Streik og konsekvenser for opplæringen i uke 39 - del 2

Det blir fysisk skole resten av uka. Elever som ikke har skolereisekort, forventes å komme på skolen. Det gjelder elever som har kortere enn 6 km til skolen og utgjør alle som bor i Lørenskog, Strømmen, mesteparten av Skjetten, Lillestrøm sentrum og store deler av Rælingen. Vi håper flest mulig av elevene som bor lenger unna også klarer å komme seg til skolen i dagene fremover.  

Streik og konsekvenser for opplæringen i uke 39

På grunn av busstreik må elevene finne alternative måter å komme seg til skolen på i uke 39. Togtrafikken skal gå som normalt.

Lørenskognytt september 

Her kommer litt informasjon om skolehverdagen og praktiske opplysninger som kan være greit å vite om. Vi ønsker deg en riktig fin dag! 

Presentasjon fra foreldremøte for VG2

Her finner du presentasjonen som ble holdt på foreldremøtet for VG2.

Presentasjonen fra foreldremøtet for VG1

Nedenfor finner du presentasjonen som ble vist på foreldremøtet for VG1 den 02.09.2020. 

Privatisteksamen

Fra og med 1. september til og med 15. september kan du melde deg opp til privatisteksamen ved å gå inn på  https://privatist.inschool.visma.no/ .  For mer informasjon om eksamen - ta kontakt med Britt Asak (67980750) eller Thomas Tørvi (67980717).      Klikk her  for mer informasjon om privatisteksamen.

Til toppen